Hos www.stickers.dk finder man praktisk talt alt indenfor klistermærker og bumperstickers (de klistermærker man sætter på bilens kofanger). Dette er dog langt fra det eneste, som sortimentet har. Klistermærker i forskellige afskygninger og størrelser er er dog langt fra det eneste, man finder hos www.stickers.dk. Folie til bil er også en af de ting, som føres i sortimentet, og det samme gør sig gældende for Solfilm til bil og Wallstickers.

Solfilm er især relevant nu, hvor sommeren nærmer sig. Foråret er over os, og med de højere temperaturer og solen, der endelig titter frem, kan det være en rigtig god idé at få solfilmen monteret på bilens ruder, inden sommeren for alvor går i gang. Det skal jo gerne være på inden, så man rigtig kan få glæde af solfilmen. Solfilmen som fåes hos www.stickers.dk er et af de bedste på markedet. Udover at være en solfilm af høj kvalitet, er den også ridsefri og derudover yderst modtagelig overfor varmekrympning. Varmekrympning er en stor hjælp, når en solfilm skal monteres på bilens ruder, så at den er modtagelig gør det langt nemmere at montere. Solfilmen findes i 4 forskellige nuancer, så man kan vælge en helt mørk film over til en lys, alt efter hvad man mest er til. Fordelen ved at have solfilm på bilens ruder, uanset tonenuance, er, at det hjælper til med at holde varmen ude af bilen, når solen står på om sommeren. Man slipper altså for følelsen af at sætte sig ind i en ovn, når bilen har stået nogle timer i solen på en sommerdag, hvor man eksempelvis har været på stranden.

Solfilmen kan man selv montere. Gør man det, er der en del penge at spare mod, at man skal betale sig for det. Er man ikke erfaren indenfor montering af solfilm, eller er man bare ikke gør-det-selv-typen, ja så kan der være en klar fordel i, at man betaler sig fra det i stedet for.

Se meget mere ved at klikke ind på Stickers.dk