Når det handler om at vælge reklamebureau, er det vigtigt, at man vælger et bureau, som dels kan tænke både i strategi og proces, men så sandelig også et bureau, som forstår den DNA, ens produkt såvel som virksomhed er lavet af. Et sådan bureau kan for eksempelvære reklamebureauet Markant. Markant reklamebureau ligger i Kolding, og har derved et kendskab til de lokale virksomheder. Det betyder dog på ingen måde, at de udelukkende arbejder for lokale virksomheder, ja faktisk tværtimod. Kundeporteføljen tæller større og mindre virksomheder over hele Danmark, så uanset om man har til huse i Kolding og omegn, eller om ens virksomhed ligger på den anden side af et af de to bælter, så kan Markant være en sublim sparringspartner til at løse ens marketings- og kommunikationsopgave.
Hos reklamebureauet Markant, arbejder man med flere forskellige marketings- og kommunikationsopgaver. Nogle af de ting som Markant arbejder med, og som bureauet løser for sine kunder er digitalisering, reklamefilm, strategi og emballagekommunikation. Uanset hvilket ben man som kunde gerne vil hyre Markant reklamebureau til at løse, vil Markant altid danne sig et billede af både virksomheden men så sandelig også forbrugernes adfærd. Jo mere man kender virksomheden såvel som forbrugernes adfærd indenfor en given målgruppe og et givent felt, jo større chance er der også for, at slutresultatet vil være en succes. I forlængelse heraf arbejder Markant også tæt sammen med sine kunder, således at de, sammen med kunden, får skabt det helt rigtige slutprodukt.

Markant reklamebureau har efterhånden en del års erfaring på bagen. Virksomheden startede, dog under andet navn, tilbage i 1991, og har siden da haft sin gang med kommunikationsopgaver over hele landet. Ønsker man at kigge nærmere ind på, hvad reklamebureauet Markant kan, eller vil man gerne tage en uforpligtende snak med en af de dygtige medarbejdere, så læs mere her