Skal man have lavet bil og søger man et autoværksted i Ballerup, så er K2 Biler stedet at køre hen. k2biler.dk har værksted i Ballerup og er medlem af brancheforeningen Autopartner.

Hos K2 Biler i Ballerup tilbydes en lang række service- og reperationer til alle biler. k2biler.dk tilbyder eksempelvis serviceeftersyn, skift af dæk (sommer-/vinterdæk såvel som udskiftning fra gamle dæk til nye dæk), airconditionservice, reparation af stenslag i forrude, tandremskift, udskift af kobling, udskiftning af bremser, lånebil samt meget meget mere.

Hvis man er på udkig efter et budgetsikker løsning til reparation af sine biler, kan man hos k2biler.dk indgå en serviceaftale. De fleste kender nemlig nok til, at det kan være en dyr post i budgettet, når bilen skal til mekaniker. Dette kan nu afhjælpes ved, at man i stedet tegner en serviceaftale på sin bil hos K2 Biler. Med en serviceaftale på sin bil hos K2 Biler betaler man et fast beløb hver måned, hvor man så til gengæld er sikret den samme pris på ALLE reparationer på sin bil, som laves hos K2 Biler, uanset hvad der skal laves. Det giver økonomisk sikkerhed, og man ved altid, hvad regningen for mekanikerarbejdet lyder på. Det skal naturligvis siges, at der ikke er skærpet på kompetencerne, når der skal laves reparationer, som betales via en serviceaftale. Både service og arbejdet sættes i højsædet hos K2 Biler, og på værkstedet repareres alle bilmærker. At K2 Biler ligeledes, som tidligere nævnt, er medlem af AutoPartner giver også kunderne en ekstra sikkerhed for det arbejde, som udføres. Når man er medlem af AutoPartner kommer man nemlig løbende på efteruddannelse og alle reservedele som anvendes, er O.E. godkendte reservedele, som båder giver garanti og tryghed.

K2 Biler vil være kundernes foretrukne autoværksted, og de byder nye som gamle kunder velkommen.