Bæredygtige blomster er en samvittighedsfuld gave

Mangler du gaven til hende der betyder alt for dig i denne verden? Så er blomster på abonnement et rigtigt godt tip til dig.

Dette abonnement er endda også bæredygtigt. Blomsterne er nemlig både dyrket økologisk og CO2-venligt. Men deres behandling efter plukning er meget speciel. En speciel, og selvfølgelig, naturlig nektar, stopper blomsternes aldringsproces.

Dette gør at de holder sig i 6 måneder og ikke engang behøver vand.

Buketterne kræver efterfølgende ingen pleje overhovedet.

Med et abonnement på bæredygtige buketter kan modtageren glædes over smukke buketter i flere år.

Smukke blomster til en du holder af

Blomster på abonnement er ikke kun en god gave til andre, men også til dig selv. Hvis du elsker blomster og ønsker en atmosfære i stuen, der emmer af hygge og overskud, så skulle du måske overveje, at give en gave til det vigtigste menneske i din verden, nemlig dig. Det er rigtig god selvforkælelse.

Vi køber meget ofte buketter til dem vi holder af. Fordi alle elsker blomster. Det er helt naturligt.

Men med langtidsholdbare blomster kan din mor glædes over sin Mors Dags – gave i mange måneder. Eller din søde kæreste kan kigge på buketten længe og mindes dig hver gang.

Noget helt andet og meget praktisk, er, at du behøver højst at købe en buket hvert halve år. Vælger du et abonnement skal du slet ikke tænke på blomster mere. Hverken til dig selv eller til den person du ønsker at glæde med en bæredygtig buket. Klimaet og din samvittighed vil også glædes over dit valg.