Nogen gange står folk og ender i kaos med deres bygge projekter – jeg har selv været der, og heldigvis, havde jeg en god ven der kunne hjælpe mig igennem alle de udfordringer der kom ved min ombygning med køkken og spisestue ud i et, med en fransk skyde dør ind til min dejlige store stue.

Jeg var godt klar over at det gamle køkken skulle ud, og at der skulle males, der skulle findes et nyt køkken, der skulle passe nøjagtig ind hvor det gamle havde stået – altså nøjagtig opmåling. så skulle jeg have lidt flere stikkontakter, altså også en elektriker ind over – så maler, tømrer, elektriker som alle sammen skulle arbejde sammen og ikke oven i hinanden.

Håndværker tilbud

Min hjælp til byggeprojekt var, at jeg fik min elektriker til at samle trådene i min ombygning af mit køkken, og det var ham der samlede trådene så alt gik nogenlunde gnidningsfrit. Jeg startede med at få hevet mit gamle køkken ud, hårdt slid, og min egen opgave. Så kom elektrikeren, og lavede sin del af opgaven, men der skulle trækkes helt nyt ledningsnet, så det tog længere tid end beregnet. Han sørgede for at maleren fik rykket sin tid, og da maleren var færdig kom køkkenet ind og tømreren var i fuld gang. Det tog sin tid, og nogle vil mene at det gik hurtigt, men da jeg er en del utålmodig, syntes jeg at de 3 uger var længere tid end jeg havde forventet, Til gengæld blev det rigtig flot.