Vil man gerne på en gamer efterskole, er det efterhånden også noget man kan se flere steder i dag. fle-skole.dk er et af de steder, som har kastet sig ud i denne nye trend. Der er mange unge, som har fundet kærligheden ved computeren, hvilket også gør det muligt for skolerne at undervise i det. Man kunne enten vælge og kæmpe imod, eller man kan kunne vælge og hjælpe de unge godt på vej i stedet for.

I stedet for at lade dem sidde og spille helt ureguleret, med ingen træning, ingen ordentligt kost og så videre, så er det selvfølgelig også meget skadeligt for børnene. Det er noget som skal under reguleret forhold, og det finder man også på en skole som denne her. Der har man valg at fokusere på dette område, og give børnene en ordentligt undervisning i hvordan man bliver bedre, men også bedre til at tage sig af sig selv.

En kreativ skole uden lige

Det er dog ikke kun gaming, at de unge går op i i dag. Der er også mange andre felter, som ikke indebærer moderne tiders ting som en computer. Du kan også sagtens finde en danse efterskole i forbindelse med skolen du finder her. Så man skal ikke blive skræmt væk, hvis gaming ikke lige er ens kop te. Der er også mange andre ting, som man kan blive undervist i her på skolen. Det er bare med at tage et kig ind, og eventuelt melde sig til efterskolernes dag.

Her får man mulighed for, at komme hen og se omgivelserne, prøve faciliteterne, møde nogle af lærerene og de kommende elever på skolen og meget mere. Så kan man gøre op med sig selv, om det er noget man gider eller ej. Man kan altid blive overtalt, når det er man først er kommet af sted. Så mærker man virkelig hvad det er man går ind til, og selvom det måske er første gang man skal være væk fra mor og far i længere tid, er det også noget som kan være super sundt for dig.