De af os der har haft små børn, kender alle til deres nysgerrighed og leg med diverse ting der findes i ens bolig, og her er vores ledninger heller ingen undtagelse, med mindre man har sikret sine ledninger med en kabelskjuler – det var først da vi så at vores lille dreng sad og legede med vores kabler, at vi blev enige om at det måske ikke lige var så smart, så vi investerede i flere af de her ledningsskjuler, som gjorde at vores ledninger blev gemt væk, og faldt ind i væggen via ledningsskjulerne. Vi havde da godt nok set andre der havde deres kabler og ledninger gemt væk i kabelskjulere, men jeg har altid tænkt det som om at det var for at det skulle se pænt ud – og ikke af sikkerhedsmæssige årsager.
Vi fik anbefalet at gå ind på https://primolister.com/da/produkter/lednings-og-kabelskjul/ for at finde den løsning og lister der passede bedst til de ledninger og kabler som vi havde liggende, og jeg kan kun side at de havde det hele – og at vores ledninger nu er gemt væk i diverse kabelskjulere og ledningsskjulere.

Det var heller ikke så besværligt at få sat kabelskjulerne op og gemt ledninger og kabler væk, meget lettere end jeg havde troet, og så, så det jo også meget pænere ud, da først de var sat op, må jeg indrømme.
Det gode er at de faktisk også er meget nemmere at rengøre – nu kan jeg bare tage en klud og tørre dem af, og så er det hurtig overstået – mod tidligere, hvor man skulle have fat på hver eneste ledning o kabel hvis men ville tørre dem af – og her skulle man så også være meget påpasselig med at kablerne ikke røg ud af diverse stik.
Nu er en kabelskjuler eller ledningsskjuler ikke bare i hvid udgave, der findes mange forskellige slags, så der er rigelige at vælge imellem så de også passer ind i ens møbler og vægge – vi valgte hvide, da vores vægge og paneler var hvide, og vi gerne ville skjule dem for drengen.