Nu er jeg ikke lige den store drikker, men jeg elsker en god rødvin, både til når jeg skal hygge mig, eller når jeg skal have gæster. I begyndelsen var jeg mest til de italienske vine, men efter jeg fik en smagskasse med vine fra Californien, har jeg godt nok skiftet de italienske vine ud med de californiske vine. De lever bestemt op til samme niveau som de italienske, og nogle er endda bedre, men det er min smag. Jeg ved jo godt at smag er forskellig fra person til person, men alligevel blev jeg meget overrasket over de californiske vine jeg fik i min smagskasse. Greatwine.dk var dem der fik mig til at smage deres udvalg, og jeg kan varmt anbefale andre at give det et forsøg med de californiske vine fra Greatwine, så andre får samme oplevelse som mig.

Rødvin fra områder i Californien

Hos Greatwine har de flere forskellige rødvine, hvidvine, boble vin, dessertvin og mange flere forskellige slags vin. Nu hæftede jeg mig lige ved de californiske rødvine, da jeg til en fest lige havde fået smagt en Zinfandel, og så gik jeg i gang med at lede efter hvor jeg kunne få dem. Nu er jeg lidt doven, og kan jeg slippe for at skulle slæbe diverse flasker vin hjem, men kan få bragt dem til døren, ja, så gør jeg det – det var jo også derfor jeg begyndte at lede efter den californiske vin på nettet og fandt greatwine.dk der netop lå inde med disse rødvine.