Det er nu en stor hjælp, at man lige kan tjekke en hjemmeside, for at få lidt input til at skrive. Jeg kender selv lidt til mevino.dk, her kan jeg få leveret forskellige slags vine hjem, og smage om de nu også er noget for mig. De fleste vine smager godt, men der kan selvfølgelig godt være nogle vine der har en smag der ikke lige passer til mine smagsløg, dermed ikke sagt at de ikke er gode, så dem får mine gæster. Jeg går ind for økologiske vine af god kvalitet – jeg savner faktisk nogle vine uden alkohol, som også kan få denne gode smag frem, som mange af de Italienske vine har. Det findes der desværre nok ikke et så stort marked for.

Vinsmagning

Har nogen af jer været på en eller anden vinsmagnings tur, så vil i kunne genkende billedet, som jo netop viser en vinmark og en flaske. Det kan kun være en hvidvin der er på billedet, for der er de grønne druer, som man jo netop laver hvidvinen af. Jeg foretrækker at købe min vin hos mevino eller som deres hjemmeside hedder mevino.dk, og ikke som i mine unge dage, hvor jeg selv forsøgte at producere min egen vin, det var ikke lige den bedste vin der kom ud af det, men det var på mode dengang, og vi havde altid vin på lager, hvis vi da ikke havde prøvesmagt for meget under vejs. Det var nu sjove tider, men nu køber jeg god vin.