Skal garderoben klargøres til forårets og sommerens komme, så er det hos Nielsens at man finder det helt smarte pigetøj. Nielsens har et væld af designs til både små piger og helt op til teenageårene, så uanset om man er en lille pige, der skal klædes på til en af sin første skoledag eller om det er konfirmanden, der skal finde det store skrud til konfirmationsfesten og det smarte tøj til sin andendag, ja så finder man det hos Nielsens.

Med foråret der ligger og lurer skønt lige om hjørnet følger også den gamle tradition, nemlig konfirmationen for mange teenagere. Selvom moden skifter for hvert år, og det måske ikke er helt den sammes slags kjole, en pige idag vil have på, som hvad man havde på for 25 år siden, ja så er der stadig en fællesnævner, når konfirmationskjolen skal vælges. Den skal være smuk, enkel men stadig elegant og selvfølgelig i en hvid nuance, som er traditonen tro den helt rigtige farve, når det kommer til konfirmationskjolen. Nogen vil måske have en todelt dragt på, mens andre vælger en sammenhængende kjole. Det kan sågar være, at der er nogen, som vil have bukser på i stedet for en kjole, og det ene er ikke mere rigtigt, end det andet er. Det handler altsammen om personlig smag, stil og præferencer.

Når det kommer til andendagstøjet, er der ingen tvivl om, at de unge piger gerne vil klædes smart på, men at det samtidig også gerne må være praktisk at have på. Også her har Nielsen et stort udvalg, så uanset om man er en buksepige eller en kjolepige, så er der masser at vælge imellem. Tøjet følger tidens trends, således at enhver konfirmand, der vælger sit andendagstøj hos Nielsens bliver klædt smart på i de rette snit, farver og faconer.

Nielsens har butikker beliggende rundt omkring i Danmark, men man kan med rette også gøre sine indkøb direkte på webshoppen.