Jeg skal have en ny plæneklipper

Vores græs gror som aldrig før, og min nuværende håndskubber kan slet ikke klippe det længere. Derudover har jeg slet ikke tid til at gør det selv hele tiden, så nu skal der ske noget nyt. Jeg overvejer derfor at få en ny robotplæneklipper som alle mine naboer også har. Men hvilken en skal jeg vælge, og kan det opfylde de krav jeg har?

Min plæne er 500 kvm. og jeg har lidt hældninger på den, så den skal kunne køre fint på bakker også. Og her ved jeg at alle modeller ikke er optimale til det. Derudover er prisen også afgørende, så jeg leder efter robotplæneklipper tilbud som matcher mit prisleje. Men kvaliteten på den maskine jeg køber skal også være i orden, så det ikke bare er den billigste jeg køber, men også en der kan det den skal kunne til UG.

Jeg har set meget på de forskellige mærker, og der er jo meget forskel på hvad de kan osv. Nogle har en app tilkoblet som tiltaler mig ret meget, så jeg kan følge med i maskinens arbejde, og om den kører galt eller lignende. Jeg har nemlig ofte set min naboers robot holde ude på vejen, og kørt helt fast. Her vil det være fedt med en besked, så jeg kan komme ud og “redde den”. Det kan jeg heldigvis se at de fleste nyere robotter har, så mon ikke jeg kan finde en god robot på tilbud. Jeg er i hvertfald startet søgningen.