Går du med tanker om at blive selvstænding og få din egen webshop, så kan jeg anbefale en Magento webshop. Her er du sikker på at få en webshop der er i aller højeste kvalitet, og med alle de fedeste funktioner og med et utal er unikke muligheder for at sætte dit eget præg på design, layout, struktur og meget mere. Du kan selv gå igang med at programmere, eller du kan kontakte et hold professionelle. Jeg er ofte stødt på navi partner som du kan finde her: https://www.navipartner.dk/
Men hvad kan man sælge på en webshop? Mulighederne er utallige. Der finde rigtig mange webshops der sælger dametøj, børnetøj, legetøj og meget mere. Men hvad er det rigtige for dig? Det afhænger meget af dine interesser, da det er dette der skal drive værket. For en webshop er ikke bare plug and play, det kræver meget arbejde og man skal ofte bruge mere tid en forventet. Så tænk dig godt om inden du kaster dig ud i livet som selvstænding med en ny webshop.

POS sytem er en god løsning til at holde styr på dine ordre, men allier dig genre helt med nogle specialister der kan hjælper dig helt i mål.
Tilbage til tanken om at drive din egen webshop. Her skal du først skaffe dig et lager af produkter du kan sælge, det kan også være drop shipping, hvor du har leverandører der kan sende deres vare direkte til dine kunder. Her skal du dog være obs på at der kan mangle det personlige touch fra dig som ejer af shoppen som kunden har købt hos. Dernæst skal du finde en god webshop platform, her er magento en god mulighed. Så skal den designes og sætte op med dit lager, tænk allerede her produktfeed til Google Shopping og Facebook ind. Så tilsikre du en god start med din online annoncering. Når shoppen er klar skal den nemlig gøre kendt for din målgruppe, dette er der mange muligheder for på mange platforme og medier.