Kunne du bruge en journalistuddannelse til noget, kan det være at man kan komme til og Læs til journalist på SDU – klik her og læs mere. Som sagt er det her på nettet, at du finder vejen frem til mulige steder hvor man kan tage sådan en uddannelse. Det er alt andet lige noget, som også gør at nogle kan finde en uddannelse meget nemmere, ved at søge herinde på nettet. Med en journalistuddannelse er det vigtigt, at man sørger for at bruge den rigtigt. hvis man følger meget med i medierne i dag, og hvad folk synes om det. Så har man nok også en god ide om, at journalisme er ikke lige i den højeste kvalitet for tiden, og det kan være at du kan komme ind og gøre en forskel på det.

journalistuddannelsen gør dig klar til en verden, hvor nyheder skal opsnuses, dokumenteres og derefter sendes til landets befolkning. Hvordan man bærer sig af med det, finder man jo mere ud af på uddannelsen og ikke mindst med praktik. For det er alt andet lige det eneste som du har brug for.

Reporter de rigtige nyheder i dag

Når man vælger at bliv uddannet journalist, følger der selvfølgelig også et vis ansvar med. Det er alt andet lige noget af det, som man også kan sætte en finger på idag. En journalist har jo til opgave at reportere nyheder, og her snakker vi ikke om realitystjerner og andre ligegyldige ting, som ikke har nogen værdi for den virkelige verden. Der foregår mange ting rundt omkring i verden, som slet ikke får noget mediedækning ,og det kan jo også undre en, hvorfor man kun lige hører hvad der sker indenfor landets egne grænser, og hvis det er noget med udlandet er det ofte nogle gode tilfælde.

Hvis man går ind på nettet, og søger på sådan noget som Syddansk Universitet finder du også et sted, hvor du kan uddanne dig som en journalist, og komme ud og reportere nogle nyheder, og gøre en forskel i denne verden.