Har man brug for en e cigaret, kan man besøge nettet og nærmere inde på http://www.kc-smoke.dk/, hvor du finder dem i massevis. Det er ikke ligefrem fordi det er et produjkt, som lige har ramt markedet. Det er noget som har eksisteret i et par år nu, og det er altså ikke just fordi, at det er noget som man skal gå i spåner over. Så længe man bare bruge sådan noget som det tidligere link, kommer man heller ikke tomhændet hjem efter sit besøg, hvis man har besluttet sig for at det er noget man skal have.

Det gode ved sådan e-cigaret er, at man kan finde dem billigt herinde på nettet, og så er de også en del billigere end almindelige cigaretter at vedligeholde, og det er jo gerne noget som skal fjerne lysten til at ryge rigtige cigaretter. Så det er alt andet lige noget af det, som mange også vælger at bruge for at komme af med cigaretterne, og det er også lykkedes for nogle mennesker her i dag.

Skift smag hvis det lyster

Det er ikke noget man skal tvinges til, den samme smag hver gang man ryger på den, for man kan nemlig også skifte smag på den, hvis det nu er man tænker, at det bliver for meget med det man ryger på til at starte med. Det er også en super fed ting, for det gør det også mere modtagelig for publikum, at man ikke behøver at stå og lugte af cigaretter. Her kan man rent faktisk få smag og duft med banan, jordbær, eller sågar sådan noget som lakrids. Det er jo også lidt absurd, men det er bestemt en af de ting, som også gør at der nok er flere som har mulighed for at ryge på sin e smøg hvor andre ikke kan ryge på deres cigaretter.

Igen går du ind på nettet, og søger efter en el cigaret, og så er det ellers bare at købe alt hvad du har brug for til den. Det kan være at man skal bruge batterier, en lader, noget mere væske eller noget helt andet.