Der er mange der udbyder slanke produkter og kosttilskud, en rigtig jungle at finde rundt i – og der er billige og dyre produkter man kan vælge imellem. Jeg tror at de fleste kender herbalife produkter for deres slanke produkter, og jeg må indrømme, at de smager rigtig godt, når man nu skal tage noget for at tabe sig. Jeg brugte selv deres supper, til når jeg ikke gad at lave aftensmad og når jeg var på arbejdet om aftenen og hurtigt skulle have noget at spise, det krævede kun pulveret og så kogende vand, og vupti så var der dejlig varm suppe til aftensmad, og den var også sund. Hvor svært kan det være.

Protein shake

Det kender vi nok alle. Der hvor jeg første gang stødte på effekten af at drikke protein pulver, var da min søn tog sin ironman – når han trænede, det første han gjorde efter en lang løbetur i fuld fart, så tog han lige en gang protein shake for at fylde sine depoter op igen. Jeg tænkte ikke så meget over det dengang, det var nok bare noget der fulgte med. Men efter jeg selv er begyndt at træne hårdt, kom jeg til at tænke på det han gjorde, for nogen gange er mine muskler bare total flade, det er de ikke længere efter jeg bruger protein shake fra herbalcenter.dk for her er hvad der skal være i min shake efter endt træning. Hvad gør man dog ikke for at være frisk og sund som ældre.