Alternativ behandling er en betegnelse for behandlingsformer, som rummer en mængde nye såvel som ældre metoder og teknikker, der alle afviger fra den gængse behandling og medicinering. Flere behandlingsformer finder sammenhængen mellem den fysiske smerte og selve psyken, men alle har hver deres metode og form til at behandle en fysisk smerte såvel som en psykisk ubalance. I stedet for den konventionelle behandling hos lægen på sygehuset søger flere og flere mennesker til en alternativ behandling. Det er ikke kun til sig selv, at mennesker søger healere, men også for at finde en helbredelse af sit kæledyr. Den alternative verden er blevet synligere i billedet, og man er blevet opmærksom på de gode resultater, der kan opnås med disse metoder.

Alternativ behandler Torben Simonsen

Hos den alternative behandler Torben Simonsen i Jylland møder man forskellige former for alternativ behandling. Han ønsker at hjælpe med den metode, som er bedst egnet til den enkelte patient. Hvad enten det er fysisk smerte, som man blot har lært at leve med, eller det er ens tanker, som overtager styringen og leder på vildspor, har han forskellige teknikker. Med akupressur, Kranio-sakral terapi og healing kan han åbne for kroppens blokeringer, så indre og ydre smerter slipper fri.

Hos Torben Simonsen kan man desuden få hjælp til at helbrede sine dyr. Den alternative behandling gælder nemlig ikke udelukkende for mennesker, men også dyr kan helbredes. Særligt akupressur og healing er egnede i forhold til dyrenes helbred. Ved at åbne op for eventuelle blokeringer hos dyret, kan behandleren se, hvilke udfordringer dyret står over for, og hvad der vil være godt at gøre for at komme videre. Under selve healingen falder dyret til ro, men kan få lidt efterreaktioner i form af blandt andet træthed og kvalme. Dernæst vil man kunne se dyrets helbred blive bedre.