Når jeg anvender Gua Sha sten til min ansigts massage, eller for den sags skyld på hele kroppen, hvis jeg da ellers har en der lige masserer mig, så har jeg fundet ud af at jeg får stimuleret mit bindevæv, som løsner mine spændinger, og derved også gør at mine rynker mindskes – det kan man så tro på eller lade være, men jeg tror på at natur sten har en vis effekt på os mennesker og vores kroppe.
Hvis man ikke lige ved hvad guasha sten er for noget, så kan jeg varmt anbefale at man går ind på gua-sha.dk og ser hvad det er , samtidig med at læse om de virkninger der kan opnås med de forskellige slags natursten.
Det jeg umiddelbart kan fortælle om Gua Sha sten, er at de er udformet således at man kan massere i lang tid uden at man får ondt i hænderne, der er ligesom lavet et indhak så man får et godt greb omkring stenen. Så man kan sige at der er to ting i Gua Sha massage, det ene er naturstenene, og det andet er massagen, og når man udfører massagen med en Gua Sten ud fra de energier man vil tilføre huden eller kroppen, opnås der en større effekt end ved en almindelig massage.

Jeg selv anvender min Gua Sha massage sten til ansigtet, og det indgår i min morgen og aften rutine, nøjagtig som det med at børste tænder. Det giver mig en god start på dagen, og min hun dår en dejlig sund glød når jeg er færdig. Om aftenen anvender jeg så en anden sten, som gør at jeg får en afslappende effekt, som giver mig en god nats søvn.
Som i kan se er der mange måder at anvende disse dejlige og for den sags skyld også smukke sten på, men som sagt, så er det mest mit ansigt jeg anvender det på. Men jeg siger da heller ikke nej tak til en afslappende omgang massage over hele kroppen inden jeg skal ind og sove – det kommer så an på hvem der giver massagen, om jeg kommer til at sove eller ej.