Få lækkert mad bragt lige til døren

Er man til lækre thai retter, men orker ikke at stå og svede over kød- og grøntsagsgryderne i denne hede sommervarme, kan det i den grad betale sig at gå ind og kigge på thai take away Her findes et væld af muligheder for at få frisklavet og autentisk thaimad bragt lige til døren. Det vil sige, at man med et par få klik kan nyde godt af det thailandske køkken, uden at man behøver at handle ind og bruge tid i køkkenet.

Udover thai take away findes også en masse andre lækre alternativer. Alt lige fra fedtede amerikanske burgers, til velsmagende pizzaer til sprøde nachos og lækre pastaretter. Mulighederne er mange, nåde når det kommer til udvalget af retter såvel som udvalget af take away-restauranter. Hos thai take away skal man ikke betale noget håndteringsbebyr, når man bestiller mad via hjemmesiden, og det betyder, at man kun skal betale for sin mad samt transporten heraf. Hos thai take away bestiller man nemlig maden direkte hos restauranten, og der er således ingen ‘mellemmand’, som skal håndtere bestillingerne mellem kunden og restauranten.

Betalingsmulighederne er, ligesom de mange retter, også varierede. Det er muligt at betale med kort, såvel som kontant og så sandelig også mobile pay. Når man kommer ind på forsiden af thai take away kan man søge på restauranter i nærheden af sig, enten ved at indtaste sit postnummer eller sin adresse, hvorefter søgefunktionen lynhurtigt lader gprs’en tracke sig ind på de nærmeste restauranter. Man kan indeksere sine søgeresultater ud fra eksempelvis en restaurants åbningstider, om der er rabat samt hvilken type af mad, man er på udkig efter. Samtidig er det sådan lavet, at restauranter, som giver rabat, nye restauranter og restauranter, der leverer gratis, alle sammen har et sticker, som tydeliggør, hvilken eller hvilke af de 3 parametre, de tilbyder.