Jeg havde en lidt ældre bolig ved Roskilde, og jeg ville gerne ind til København at bo, i det pulserende liv. Jeg var ikke særlige optimistisk da jeg skulle til at gå i gang med at få solgt min gamle ejendom, for der var nogle ting, som jeg vidste skulle laves i stand inden jeg selv ville have købt den. Jeg skulle jo starte et eller andet sted, så da jeg fandt Boligkompagniet.dk og så at de skrev, at man skulle vælge dem fordi man ville sælge sin bolig, og ikke bare have rådgivning. Jeg ville jo sælge, og helst så hurtigt som muligt. Så jeg sendte en af de der uforpligtende gratis vurderinger man kunne få. Der kom en sød dame ud til mig, som gennemgik huset sammen med mig, og fortalte om de muligheder der var.

Søg bolig i Roskilde

De var lokal kendte og kendte området, og vidste hvad det var der skulle lægges vægt på, og de bekymringer jeg havde med de ting der efter min vurdering burde laves, blev gjort til skamme. Der blev lavet en flot salgsopstilling og kom til at fremstå på deres hjemmeside som lejligheder roskilde til salg. Der gik ikke lang tid, før at de første henvendelser kom, og dermed også fremvisninger. Jeg blev mere og mere positiv, for de mennesker der kom, havde helt andre fokus områder end jeg selv havde. Boligkompagniet var meget professionelle og ordentlige, og min bolig blev hurtig solgt – faktisk hurtigere end jeg selv kunne følge med til.