Derfor vælger jeg at lave en kombination af lækkert tøj i store størrelser og kostrådgivning. Jeg bliver selv forsøgskanin, og det bliver med alle facts på bordet. Min vægt, mine laster, mine fejltrin og alle mine successer.

Jeg tror altid at jeg vil være en kvinde der bruger Zhenzi sommerkollektion altså sagt med andre ord- tøj i store størrelser, og jeg skammer mig ikke jeg må bare erkende at det ikke er helbredsmæssigt sundt eller noget jeg virkelig ærligt har valgt.

image02063.jpg colors-1097123_640

Og jeg tror at hvis jeg bliver et forbillede kunne jeg trække mine kunder med. Og så har jeg virklig en en drøm om at blive en gammel kone der vinterbader til jeg bliver 100 år.

Derfor har jeg lagt min forfængelighed på hylden og iklædt mig badetøj store størrelser det flotteste og smarteste jeg kunne finde og er begyndt til vandaerobic, det er aflastende for knæene og man kan ikke se at jeg sveder en del når jeg knokler i vandet- Og så er det i øvrigt sjovt. Så til alle jer derude køb badetøj store størrelser og kom igang. Det er da langt værre at blive væk end det er at møde op og blive kigget på, jeg har nu to gange oplevet at fremmede kom hen og sagde at jeg var sej- at jeg turde kæmpe for et bedre liv.     ,

 

 

Det at hjælpe kvinder med at finde tøj der klæder dem er virkeligt at taknemligt job, jeg har i flere år været til knyttet nogle dameblade der laver ugens kvinde. Der har været tynde og tykke kvinder unge og gamle, men et for alle har været at de ønskede at få en bedre tøjstil.