Asfalt der skåner miljøet

Som årene går, opdager vi, at vi har taget vores klode for givet. Vi har forurenet og udpint den på mange områder. Derfor er der i disse år en større omstilling på vej, hvor privatpersoner, virksomheder og politikere er begyndt at sætte bæredygtighed og klimavenlighed højt på dagsordenen. En af de virksomheder, der har omstillet en del af produktionen er SuperAsfalt, der har asfalt fabrik på Prøvestenen i København S. SuperAsfalt arbejder med en såkaldt Grøn Asfalt, der dækker over en asfalttype, der er CO2 reduceret ved hjælp af genanvendt bitumen og småsten fra tagpap. SuperAsfalt sikrer løbende, at kvaliteten af Grøn Asfalt lever op til kriterierne.

Leverer også traditionel asfalt
På trods af den grønne omstilling, så leverer SuperAsfalt stadig traditionel asfalt. Der er en løsning på ethvert behov. Skal man lave asfalt reparation, så findes der også asfalt, der ligner den allerede eksisterende belægning. Det er ikke for ingenting, at SuperAsfalt hedder SuperAsfalt. De går den ekstra mil for at hjælpe kunderne. SuperAsfalt hjælper også med professionel asfaltering af vej, og ved asfaltering af vej tilbyder de sig som entreprenør til både større og mindre asfalteringsprojekter. Det kan være asfaltering af cykelstier, af små indkørsler, og det kan både være private og offentlige opgaver. Ønsker man derimod selv at stå for asfalteringen, så har SuperAsfalt stillet siloer op flere steder på Sjælland, hvor man kan aftale at henten asfalten. Lettere og mere fleksibelt bliver det ikke.

SuperAsfalt er et godt valg
Der er flere forskellige grunde til at vælge SuperAsfalt. Overordnet set er de konkurrencedygtige på mange punkter. Blandt andet har de bæredygtighed og innovation i højsædet. De har et up-to-date laboratorie der sikre, at produkterne lever op til kravene. På Prøvestenen har de tilladelse til at producere døgnet rund, og så tilbyder de Grøn Asfalt, der ved hjælp af BituAsfalt hjælper med at CO2 reducere asfalten. Der er god hjælp at hente døgnet rundt. Er man i tvivl om noget som helst, så skal man kontakter SuperAsfalt, der med sin service kan få tvivlen til at forsvinde. Alt deres asfalt er CE-mærket.