Hvis man ejer en forretning, en virksomhed eller en større bygning, hvor der ofte står folk og ryger udenfor, så kan det være en rigtig god idé at investere i et udendørs askebæger. Med et udendørs askebæger kan man være rimelig sikker på, at man slipper for cigaretskodder, som der ligger og flyder på vejene. Med et udendørs askebæger kan man være tryg ved, at ens forretning eller virksomhed fremstår miljørigtig og imødekommende for både rygere og ikke-rygere.

Et hint til rygerne

I dagens Danmark er der mange der oplever at blive generet af røg. Mange virksomheder og institutioner har derfor valgt at lave zoner, hvor man må ryge. En måde at angive, hvor man ønsker at der skal ryges, uden at skulle italesætte emnet, er netop ved at hænge undendørs askebæger på væggen. Rygerne vil nemlig typisk stå i nærheden af et udendørs askebæger og dermed undgår man at andre måtte blive generet af røgen.

Enkelt og flot design

På hjemmesiden, hvor man kan købe de smarte askebæger udendørs tilbyder forskellige slags. Her kan man blandt andet finde askebægre udendørs, som der er beregnet til at hænge på væggen eller stille på jorden. Askebæger udendørs er nemme at montere og opstille, uanset om man køber dem, som skal stilles på jorden eller hænges på væggen. Lige nu er der mulighed for at spare penge på de populære askebægre.

Hurtig og nem bestilling

Det er super nemt at købe det nye smarte askebæger på hjemmesiden. Det eneste man skal gøre er blot at vælge, hvilket eller hvilke udendørs askebager man ønsker at købe samt antal og derefter kan man tilføje dem til sin indkøbskurv. Når man er færdig med at handle på hjemmesiden, så klikker man sig videre til kassen, hvor man skal betale. Når ordren er gennemført vil den blive sendt kort tid efter og man vil derfor også modtage de udendørs askebægre ganske få dage efter bestillingen. Udover at varerne bliver leveret hurtigt og sikkert, så får man også gratis fragt, når man handler for mere end femhundrede kroner på hjemmesiden.