Er du lidt af en adrenalin junkie – så kik her!

Kan du slet ikke få nok adrenalin, og er elsker du følelsen af at lave de vildeste ting, så er faldskærmsudspring lige noget for dig. Det er ikke så mange steder i Danmark at man kan komme til at springe med så erfarne springere som de har hos http://dropzonedenmark.dk . Tilsammen har de mere en 30 års erfaring med faldskærmsudspring, samt et total antal spring på omrking 7.500 spring. De har base i Herning lufthavn, så bor du i Jylland så er der ikke særligt langt der hen. Du vil helt sikkert gå der fra med en oplevelse for livet.

Den perfekte polterabend

Er der nogen vildere måde at starte dagen på, end ved at springe i faldskærm ud af en flyver? Har du en ven der snart skal giftes, og hans polterabend står lige for døren, så er dette en vanvittig god måde at sætte gang i dagen på. I henter ham om morgenen og giver ham bind for øjne så han ikke ved hvor i skal hen. Så ankommer i til lufthavnen og han får af vide at han skal springe i faldskærm, allerede nu begynder adrenalinen af pumpe rundt. Efter springet vil stemning blive helt vild, og i har nu fået en god start på dagen.

Har i et lidt højere budget, så er der også mulighed at i alle sammen kan komme til at skydive. For de fly som de har hos Dropzone Denmark kan sikkert og nemt tage 14 faldskærmsudspringere med op i 13.500 fods højde. På den måde kan i få en fælles oplevelse, så det ikke kun er den kommende gom der har startet dagen med en ekstra stor portion adrenalin.

Hos Dropzone Denmark er der både mulighed for at springe solo og for at springe tandem spring. Så har du aldrig prøvet at skydive, så skal du helt sikkert springe tandem, så der er en der har styr på tingene. Har du mod at prøve solospring, så kan tage kurser hos Dropzone Denmark der gør at du til sidst må springe alene.